Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä analysointi, markkinointitarkoituksiin, vierailijoiden laskemiseen ja vierailulähteiden määrittämiseen. Ne auttavat selvittämään mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä eniten ja miten kävijät liikkuvat sivuston sisällä.

Google Analytics tarjoaa tämän sivuston seurantapalvelun. Kerättyä dataa ei jaeta muille osapuolille. Vierailutiedot kerätään anonyymisti eikä vierailijoita pyritä tunnistamaan.

Sivustolla esiintyvät sosiaalisten medioiden tarjoamat ruudut saattavat kirjoittaa palvelukohtaisia evästeitä. Kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, majakoita ja muita tallennustekniikoita kerätessään ja vastaanottaessaan tietoja sivustolta ja käyttää näitä tietoja analyysipalveluiden tarjoamiseen ja mainosten kohdentamiseen. Näillä palveluilla on omat selosteet niiden käyttämistä evästeistä.

Käyttäjät voivat halutessaan kieltäytyä mainoksen kohdennukseen tarvittavien tietojen keräämisestä ja käytöstä mm osoitteissa http://www.aboutads.info/choices tai http://www.youronlinechoices.eu/) 

Yleistä lisätietoa evästeistä Viestintäviraston sivuilta.

Sivuston toteutus:

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Netello Systems Oy. Yritys on toiminut jo vuodesta 1999 erilaisten verkkopalveluiden ja yrityssivustojen parissa. Tällä hetkellä palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi yrityssivustojen hakukoneoptimointi ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät julkaisujärjestelmät.

Netello

Julkaisujärjestelmän kirjautuminen


Asiakasrekisteri tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Vantaan tulkkikeskus Oy

Yhteystiedot:
Asematie 2
01300 Vantaa

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Vantaan tulkkikeskus oy / Krister Lindalu
Asematie 2
01300 Vantaa
010 3280 824
-

2. Rekisteröidyt

Rekisterissä on Vantaan tulkkikeskus Oy:ltä tulkkaus -sekä käännöstoimeksiantoja vastaanottaneet asiakkaat. Tarjouspyynnöistä ja tiedusteluista joista ei synny toimeksiantoa, tietoja ei tallenneta rekisteriin.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Peruste rekisterin pitämiseen:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella 
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella. Tieto kerätään tilauksen teon yhteydessä, jotta asiakkaalle voidaan asianmukaisesti informoida toimeksiannon toimittamisesta. Toimeksiannon suorittamisen jälkeen tieto jää reksiteriin laskun luonnin tai esimerkiksi reklamoinnin selvittämistä varten.

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat: 

  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Toimeksiantojen sujuva toimitus
  • Tulkkaus – sekä käännösalan ja Vantaan tulkkikeskus oy: asiakkaita koskeviin tiedotuksiin.

 

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite


Asiakastiedot

  • Tiedot ostetuista palveluista.

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen:

Asematie 2

01300 Vantaa

-

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
  • Asiakkaalta itseltään toimeksiantotilausta tehdessä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointi, - tai muihin tarkoituksiin Vantaan tulkkikeskus Oy ulkopuolelle. 

8. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
  • Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta. 

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä (Vantaan tulkkikeskus Oy) ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Kielivalikoimamme kasvaa jatkuvasti, mikäli hakemaasi tulkkauskieltä ei löydy oheisesta listasta, voit tiedustella ajankohtaista kielivalikoimaamme toimistostamme.

  • Albania
  • Amhara
  • Arabia
  • Aramea
  • Armenia
  • Badini
  • Bosnia
  • Bulgaria
  • Dari
  • Englanti
  • Espanja
  • Fante
  • Farsi
  • Fulani
  • Ga
  • Ga-adangbe
  • Hindi
  • Hollanti
  • Indonesia
  • Islanti
  • Italia
  • Japani
  • Kiina
  • (mandariini, kantoni)
  • Kazakki
  • Kinjaruanda
  • Kiduba
  • Kirgizi
  • Kreikka
  • Kroatia
  • Kurdi
  • (sorani, kurmanzi, badini)
  • Laari
  • Lao
  • Latvia
  • Liettua
  • Lingala

  • Mandinka
  • Montenegro
  • Nepali
  • Norja
  • Pashtu
  • Persia
  • Portugali
  • Punjabi
  • Puola
  • Ranska
  • Romania
  • Ruotsi
  • Saksa
  • Serbia
  • Slovakkia
  • Somalia
  • Swahili
  • Tamili
  • Tanska
  • Thai
  • Tigrinja
  • Tsekki
  • Tšetšenia
  • Turkki
  • Turkmenia
  • Twi
  • Uiguri
  • Ukraina
  • Unkari
  • Urdu
  • Uzbekki
  • Venäjä
  • Vietnami
  • Viro
  • Wolof
  • Yoruba

TILAUSLOMAKE

MEILLE TÖIHIN